G20 de nieuwe regering – Het Weekjournaal

Deze week in Het Weekjournaal zoomen we in op het internationale gebeuren. De G20 top in Bali. We zien dat de zin in oorlog in Oekraïne afneemt, maar dat een paar hardliners er heel graag mee door willen. In de Nederlandse politiek zien we vooral het valse frame van D66 om Arib te beschadigen, terwijl de poging om het FVD te verbieden zich tegen hen keert. Bij medische zaken zoomen we in op de afname van de geboortecijfers door onvruchtbaarheid…—

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.