Gevangen in de stad: binnenkort autovrij? – Max von Kreyfelt, Hans van Tellingen en Adjiedj Bakas

Max von Kreyfelt gaat in deze uitzending in gesprek met Hans van Tellingen, expert op het gebied van MKB in Amsterdam en Adjiedj Bakas, trendwatcher en futurist. Bakas staat bekend om zijn voorspellingen en analyses over maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

De heren bespreken in deze uitzending hoe de overheid aanstuurt op de vermindering van auto’s in de binnensteden en welke maatregelen hier worden getroffen. Zowel Bakas als Van Tellingen zijn zeer sceptisch over zowel de maatregelen als het uiteindelijke doel. Kunnen wij in de toekomst überhaupt nog steden per auto betreden?

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.