Gilly Emanuels wint, Pieter Broertjes verliest; Column Arno Wellens

Gilly Emanuels werd eindelijk vrijgesproken van mishandeling.
Natuurlijk wordt de eigenaresse van “t Perronnetje niet veroordeeld voor geweldpleging. Ze werd immers belaagd door een groepje racisten dat trots filmpjes van het incident met hun vriendjes deelden.
Naar nu blijkt heeft Pieter Broertjes nauw samengewerkt met het OM om de ‘jongens’ vrij te pleiten en Gilly alle schuld in de schoenen te schuiven. Waarom? Gilly heeft regelmatig aangifte gedaan tegen de groep, net als veel buurtbewoners. Daaruit bleek dat de driehoek burgemeester-politie-OM de situatie totaal niet onder controle had.
Uit gespreksverslagen blijkt dat Broertjes en het OM hebben overlegd over de situatie. Gilly zou in mediation moeten gaan met haar belagers en als ze dat weigerde, zou Broertjes wel even vervolging regelen. Dit is een ernstige schending van het principe van de Trias Politica. Sterker nog, hij heeft haar weg willen houden bij een rechter die haar in het gelijk stelt! En dat allemaal om te verhullen dat hij een krankzinnig slechte burgemeester is, die zijn mensen niet de bescherming kan bieden waar ze recht op hebben.
Nu Gilly is vrijgesproken, zou Broertjes er goed aan doen zijn biezen te pakken.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.