HAMAS conferentie in R’dam; Hans Moll en Carel Brendel

Onze gesprekken zijn vertegenwoordigd in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13

Interview met journalist/blogger Carel Brendel, auteur van Het Verraad van Links en De Onzichtbare Ayatollah.


Brendel is oud-journalist, auteur van een tweetal islamkritische boeken en dé kenner van de politieke islam in Nederland. Hij kent de namen van radicale imams, weet wie in welke moskeebesturen zitten en volgt alle subsidiestromen. Ieder islamitisch congres dat wordt aangekondigd, mag rekenen op zijn kritische aandacht.


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.