het bedrijf van de kinderen redden met je pensioensvoorziening – Ben van den Tempel en Pim van Galen

Ondernemers die hun pensioenvoorziening willen inzetten om bedrijven van hun kinderen of collega’s te redden van een corona faillissement zouden daarvoor fiscale steun van de overheid moeten krijgen.
Dat zegt Ben van den Tempel, hij is advocaat en gaat binnenkort met pensioen. Zijn pensioen voorziening, de fiscale oudedags reserve (FOR) heeft hij in het restaurant van zijn zoons gestoken. Zij moeten dit geld binnenkort terug betalen en zouden daardoor failliet gaan.
Van den Tempel wil dat geld niet en vraagt daarom de overheid de regels te versoepelen.
“Hiermee kun je het bedrijf redden en zo 25 arbeidsplaatsen behouden. Er zijn alleen maar winnaars”, zegt van den Tempel.
contactgegevens Ben: benvandentempel [at] xs4all [punt] nl
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.