Het Europees Project is gekaapt door multinationals: Sid Lukkassen en Ronald van Raak

Waarheid is een optie geworden. Binnen de politiek wordt alleen de waarheid gesproken als het niet anders kan. Communicatiedeskundigen, woordvoerders en spindoctors spelen een steeds belangrijkere rol. Volgens Ronald van Raak dient deze communicatie om achterliggende belangen te verhullen.
Deze EU is namelijk niet een Europa van waarden maar van belangen. De EU was ooit bedoeld om landen te laten samenwerken. Er worden inmiddels andere belangen gediend dan die van de burger: wordt onze nationale rechtstaat bedreigd door dwangmaatregelen vanuit Brussel?
Van Raak geeft zijn visie op de arbeidsmarkt en de interne markt van de EU. Arbeidsomstandigheden worden uitgekleed. Hij wil de hele Europese Commissie wegsturen en de bestaande verdragen afzeggen om te beginnen met een schone lei.
We hebben namelijk geen invloed (meer) op de arbeidsmigratie door de interne markt. Een keten van arbeidsmigratie is ontstaan. Mensen uit Polen komen naar Nederland, Oekraïners werken in Polen en mensen uit Azië gaan werken in Oekraïne.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer. 📌Cafe Weltschmerz is ook terug te vinden op alle grote podcast kanalen.
Het boek van Ronald: https://www.bol.com/nl/p/het-binnenhof-blijft-verbazen/9200000101929722/
Sid's BackMe-pagina: https://backme.org/content-creator/sidlukkassen/


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.