Het financiele systeem onder Trump; Willem Middelkoop en Arnoud Boot

Centrale vraag is; kan Trump leveren en wat gaat hij leveren?


Arnoud Boot en Willem Middelkoop bespreken de toekomst van het financieel stelsel onder het presidentschap van Trump.
“De Amerikaanse economie zit in de lift. De komende successen zullen worden verkocht als de successen van Donald Trump. Maar, de complexiteit van het publiek bestuur, met de dimensies die dat heeft, daar leeft het gevaar dat Trump de mist in gaat. Hij is geen idioot, er zit een bepaald evenwicht bij de mensen die hij heeft gekozen. Het verbaasd me wel dat hij niet heeft afgeweken van de Goldman Saks-elite”.
Arnoud Boot is hoogleraar in ondernemingsfinanciering en financiële markten aan de Universiteit van Amsterdam en is co-director van het Amsterdam Center for Law & Economics (ACLE) en directeur van het Amsterdam Center for Corporate Finance (ACCF). Hij is tevens voorzitter van de Bankraad van de De Nederlandsche Bank (DNB) en lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR). Hij is lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW).

Doneer CAFÉ WELTSCHMERZ we hebben uw hulp echt nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.