Het kadaver van de rechtsstaat aan het werk; Arno Wellens

Hilversumse ondernemer Gilly Emanuels gepakt door OM; die boete gaan we crowdfunden. Gilly Emanuels uit Hilversum wordt fysiek belaagd door talrijk schorrie-morrie, verdedigt zich en wordt nu zelf vervolgd door het OM. Hoogstwaarschijnlijk krijgt ze een forse boete tot maximaal 20.500 euro, maar die gaan we crowdfunden. We zoeken 1.020 mensen die 20 euro willen doneren. Doet u mee?
DEZE AFLEVERING IS GEADOPTEERD DOOR;
Maarten Muis

 
* Stuur een mail met uw naam, woonplaats en telefoonnummer (*) naar tips@925.nl.
* Gebruik als onderwerp ”Ik doe mee”, niet meer en niet minder.
* Na tien dagen evalueren we het aantal deelnemers. Als het er genoeg zijn, kunt u de bijdrage direct aan Mevrouw Emanuels overmaken.
Omdat uw bijdrage direct naar het slachtoffer van het rechtsstatelijke kadaver gaat, is er geen risico op fraude of fouten. Iedereen die zich aangesproken voelt mag meedoen, van Jort Kelder, Sven Hulleman, Humberto Tan, Fatima Elatik en de moeder van ondergetekende, evenals zijn vrienden met een vermogen van meer dan een miljoen of een salaris van meer dan een ton verwachten we niet anders dan dat ze nummer 2 tot 100 zijn. Ook als de boete lager uitvalt gaan we crowdfunden, want haar winkeltje is Mevrouw Emanuels ook kwijt.
We komen later bij u terug om een nieuw lunchtentje van locatie en financiering te voorzien. De overheid heeft een kerntaak en dat is het de burgers mogelijk te maken om in veiligheid in het eigen levensonderhoud te voorzien. In dat opzicht is er vreselijk gefaald.
Doe mee en corrigeer dit onrecht.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.