Het medisch geheim wat kun je zelf doen – Heidi Gundel en Frank Stadermann

vorige week hebben Frank Stadermann en Heidi Gundel gesproken over het Medisch Geheim.

Met de CBDC en het European Digital Identity (eID) in het nabije vooruitzicht is dit een onderwerp dat nader bekeken mag worden. Beide overheidsinitiatieven (en besluiten) zouden bedoeld zijn om alle transacties makkelijker te maken voor de burger. En zo werken we toe naar een systeem waar alle mogelijke informatie in een letterlijke handomdraai paraat is.

Heel handig nietwaar?

Maar hoe is het eigenlijk gesteld met de privacy van het individu en de mogelijkheid om baas te zijn over jouw persoonlijke informatie?

En wie beschermt ons tegen de overheid?

Het Medisch Geheim is bij wet vastgelegd, maar kunnen we er blindelings op vertrouwen dat dit ook zo blijft nu al onze gegevens in de cloud opgeslagen worden?

In het gesprek wordt gekeken naar de kern -daar waar het medisch dossier opgeslagen is- en worden de mogelijkheden en rechten besproken rondom ons medisch dossier en hoe het Medisch Geheim onze privacy helpt beschermen.
Maar óók hoe je kunt handelen wanneer je na jouw overlijden je nabestaanden inzage wilt geven in je medisch dossier.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.