Het MH17 showproces over de ruggen van de nabestaanden: Pim van Galen en Kees van der Pijl

Het proces over de MH17 wordt een politiek showproces over de ruggen van de nabestaanden.
Inmiddels is ondubbelzinnig duidelijk geworden dat de Nederlandse regering zowel het onderzoek naar de oorzaak van de ramp, als de rechtsgang, vooraf bewust kapotmaakte. Rechtskundige adviezen werden niet alleen genegeerd, maar zelfs misbruikt om het tegenovergesteld uit te voeren.
Wat wellicht een vergissing of zelfs een ongeluk was, is door de Nederlandse regering vanaf het vroege begin een politiek spel geworden met Putin als beoogd dader. Dit spel wordt nietsontziend gespeeld over de ruggen van de nabestaanden en kan tot geen enkele veroordeling leiden. Ondertussen heeft het Rusland, voor de geschiedenis als dader aan de gebeurtenis geketend.
📌 U kunt Cafe Weltschmerz met een donatie, helpen pluriform en onafhankelijk te blijven. Op onze site vindt u alle informatie; Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.