Het Nieuwe Café Weltschmerz

Dit jaar viert Café Weltschmerz, een pionier op het gebied van alternatieve nieuwskanalen, zijn 11-jarig bestaan. Sinds de oprichting is het een unieke plaats waar iedereen vrijuit zijn of haar mening kan delen. “We zijn trots dat we deze traditie van open en diverse dialogen voortzetten,” aldus het team van Weltschmerz.

Na een periode van rust, betreedt Café Weltschmerz nu een opwindende nieuwe fase. Met trots kondigen we de introductie aan van vernieuwende programma’s, in samenwerking met gerenommeerde namen zoals Yernaz Ramautarsing en Tom van Lamoen. Een bijzondere toevoeging is onze samenwerking met De Andere Krant voor een gloednieuw programma, dat een frisse impuls zal geven aan ons aanbod.

Shohreh Feshtali, de drijvende kracht en eigenaresse van Café Weltschmerz, deelt haar visie: “Na maanden van hard werken om Weltschmerz voor te bereiden op deze nieuwe fase, zijn we klaar om deze spannende periode te omarmen. Ons team is vol passie en drive om van deze periode een succes te maken. Met diverse nieuwe programma’s en een gestructureerd uitzendschema, zijn we enthousiast om Weltschmerz nieuw leven in te blazen.”

Vanaf maart kun je lid worden van Café Weltschmerz. Hiermee help je ons om betere programma’s te maken en kun je genieten van extra voordelen, zoals driemaal per jaar gratis toegang tot onze bijeenkomsten. Meer informatie hierover kun je binnenkort vinden in onze nieuwsbrief en op de website.

Café Weltschmerz nodigt iedereen uit om deel uit te maken van deze nieuwe fase en de rijke diversiteit aan perspectieven en stemmen die we blijven bieden. We kijken uit naar uw aanhoudende steun en betrokkenheid bij ons platform.

Wil je deel uitmaken van onze beweging en ons helpen? Stuur dan een e-mail naar: ikwilhelpen@weltschmerz.nl

Ben je geïnteresseerd in het lidmaatschap of wil je hier meer over weten? Neem dan contact op via: ikwillidworden@weltschmerz.nl

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.