“Het onbehagen van Nederland”; Joost Niemöller, en Esther van Fenema

We hebben er een religie bij die wezensvreemd is aan Nederland.

Joost Niemöller is schrijver en onafhankelijk journalist, blogger en Twitteraar. Hij debuteerde in 1984 met de verhalenbundel De dood, de stad, de rug tegen de muur. In 1989 schreef hij de roman Wraak! die genomineerd werd voor de AKO literatuurprijs. Hierna verschenen de romans De Spier (1993), De therapie (1997), Broers (2002) en Deltablues (2008). Hij schreef diverse non-fictie boeken bij: de Knipscheer, Bert Bakker, Querido en De Bezige Bij. Als journalist schreef hij voor: De Pers, de website De Dagelijkse Standaard, Nieuwe Revu, HP, De Tijd, HP/De Tijd, Plug, de Groene Amsterdammer, de Volkskrant, Museumjournaal, Bzzletin, Vara TV Magazine en Haarlems Dagblad. Hij was hoofdredacteur voor het popblad Vinyl. Zijn onderwerpen: literatuur, politiek, psychologie, televisie, showbizz, beeldende kunst, popmuziek, reizen, jongerencultuur, geschiedenis en islam…..
20130609niemoller
Over de immigratie en de gevolgen voor onze samenleving heeft hij een radicaal-geavanceerde mening. Nederland verandert volgens hem, sinds de jaren vijftig op een manier die nooit eerder in de geschiedenis is voorgekomen. Met de bevolkingssamenstelling verandert ook de collectieve houding binnen onze samenleving. We hebben er een religie bij die volgens Niemöller wezensvreemd is aan Nederland en de gevolgen zijn enorm en traumatisch!

Doneer Café Weltschmerz, we hebben uw hulp echt nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13

(Disclaimer: Wij betalen over uw gift in Nederland belasting)


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.