‘Het onbenutte potentieel in Europa’: Chris Aalberts en Reinier van Lanschot

‘Een jonge, progressieve beweging voor een daadkrachtig en humaan Europa. Volt wil Europa nieuw leven inblazen. En daarom heeft Volt de eerste en enige échte Europese partij opgericht. Actief in alle lidstaten van de EU.’ Zo staat het op de website van Volt.
Reinier van Lanschot (29) is lijstaanvoerder van Volt Nederland. Geboren in Frankrijk en opgegroeid in de omgeving van Haarlem. Na zijn studie rechten in Utrecht en Amsterdam, heeft hij voor Ahold gewerkt, O.a. in een winkel in Lelystad en op de commerciële afdeling van Albert Heijn.
Chris Alberts praat met hem in opmaat naar de Europese verkiezingen 2019.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.