Het onderzoek naar de context van de ramp met de MH17; Stan van Houcke en Kees van der Pijl

Wat is nu de context waarbinnen de MH17 werd neergehaald? We weten zeker dat het officiële verhaal van onze overheid niet de waarheid is. Hoe het echte verhaal is blijft onbekend.
DEZE AFLEVERING IS GEADOPTEERD DOOR;
Bram de Jeu – Den Haag, 
Chris Visser Sr.

Professor Kees van der Pijl, emeritus hoogleraar internationale verhoudingen aan de universiteit van Sussex schreef een boek naar aanleiding van zijn onderzoek naar de MH 17. Van der Pijl onderzocht de brede context van de gebeurtenissen rond de MH17 ramp. Hoe reageerden de overheden, wat spraken ze met elkaar af, wat onderzochten ze en hoe werd er gecommuniceerd? Aan deze brede context werd in de Nederlandse pers geen enkele aandacht besteed terwijl dit van groot belang is voor het achterhalen van een motief.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.