Het sociaal experiment van Amsterdam; Teun Gautier en Dennis Honing

Amsterdam is een stad waar veel sociale thema’s gecondenseerd en geconcentreerd terugkomen.
Voormalig burgemeester Van der Laan wees ooit op die rol en meende dat Amsterdam ook een verantwoordelijkheid heeft om hierover na te denken.
Dit gesprek is geadopteerd door;
📌 Raymond Heyveldt
📌 Martijn Giezeman
Teun Gautier in gesprek met Dennis Honing over het huidige resultaat van het sociaal experiment en de toekomst er van. “Je ziet een clash tussen twee culturen waarvan de ene niet goed wordt toegelaten en de andere die door de overheid wordt gedwongen die eerste als gelijkwaardig te zien. Dietwee willen elkaar opvreten.”
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.