Het sprookje van 2021 | Frank Stadermann, Sven Ake Hulleman en Jeroen Pols

Het sprookje van 2021

Heeft u ook gekeken naar de grote Vaccinatie Show uitgezonden door de NPO op 5 januari 2021? Een prachtig programma waarin wij allemaal werden opgeroepen om ons te laten injecteren met het Covid-19 vaccin.

Café Weltschmerz vroeg drie juristen om commentaar te geven op deze vaccinatie-show. Frank Stadermann, Sven-Ake Hulleman en Jeroen Pols zagen één grote reclameshow voorbij komen gesponsord door de vaccin-giganten Pfizer, Moderna en AstraZenica. Een mooi sprookje dat ons door de overheid wordt voorgeschoteld. Maar is het slim om in sprookjes te geloven?

Bekijk hier de video:

Of luister naar de podcast op SoundCloud:

Het viel de juristen op dat de informatie volstrekt eenzijdig was, gericht op het overtuigen van de bevolking van de zegening van het vaccin. “Je doet het voor een ander”, werd er gezegd. Alsof met een beroep op solidariteit, eigen keuzes niet meer gelden, en de staat mag bepalen wat jij voor een ander hoort te doen.

De juristen raden vakgenoten overigens aan de opnames te bewaren. Die zouden nog wel eens van pas kunnen komen als er in de toekomst schadeclaims komen.

De juristen zijn:

Frank Stadermann, oud-advocaat, heeft zich verdiept in de grondrechten en heeft daarover gepubliceerd. Hij maakt zich zorgen over de recente ontwikkelingen rond het coronabeleid. Hij is betrokken bij de stichting Covid Claim die een grote claim voorbereidt om benadeelden van de lockdown te helpen.

Sven-Ake Hulleman heeft zich als jurist afgelopen 10 jaar bezig gehouden met de faillisementen van particulieren die door schulden uit hun huizen werden gezet. Hij maakt zich zorgen over de huidige rechtsstaat die moeite heeft om de burgerrechten te beschermen. Hij bericht hierover in podcasts en videos via zijn website Een Oorlog Reeds Verloren.

Jeroen Pols is 18 jaar werkzaam als jurist en is mede-initiatiefnemer met Willem Engel van Viruswaarheid. Hij heeft afgelopen jaar veel geprocedeerd tegen de staat om de inperkingen van de grondrechten door de coronamaatregelen aan de kaak te stellen.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s?
Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.