Het Universum is van God – Ad Nuis Column

In 1979 verscheen “Entertainment” het debuutalbum van een van mijn favoriete punkbands: The Gang of Four. Op de hoes schudt een Indiaan de hand van een cowboy. “The Indian smiles, he thinks the cowboy is his friend. The cowboy smiles back, he is glad the Indian is fooled. Now he can be exploited”, staat er onder geschreven. Een samenvatting van wat er met de Indianen in Noord-Amerika is gebeurd. Een van de nummers 5.45 gaat over het nieuws op TV.
“How can I sit and eat my tea with all that blood runs from the television. At a quarter to six, I watch the news.” Als 21-jarige student geografie, die liever voetballer of popster was geworden, was ik onder de indruk van de teksten en de snerpende gitaren.
Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!
Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.