Hoe democratisch is het Forum voor Democratie? – Chris Aalberts en Rico Brouwer

Het Forum voor Democratie was de winnende partij bij alle verkiezingen sinds 2017, maar komt steeds negatief in het nieuws. Chris Aalberts besloot de partij te volgen en een boek te schrijven over het functioneren van de partij, zowel binnen als buiten de Tweede Kamer.
Het Forum heeft een flinke achterban weten op te bouwen en is een perfecte organisator van evenementen die zeer goed worden bezocht. Aalberts volgde de partij en bezocht de evenementen. Zijn Tweets hierover werden op Twitter door de FvD aanhangers met hoongelach ontvangen.
Tijd voor een goed gesprek over pers, politiek en de problemen binnen forum
Links:
https://forumvoordemocratie.nl/

https://www.chrisaalberts.nl/item/forum-democratie-is-partij/https://www.cafeweltschmerz.nl/category/gasten-en-interviewers/chris-aalberts-gasten-en-interviewers/


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.