Hoe kwetsbaar moet je zijn om goed te besturen; Rob Oudkerk en Huub Nelis

Een gesprek uit de serie ‘Bestuurlijk wantrouwen’, door Rob Oudkerk.
Huub Nelis is strategisch adviseur voor bestuurders in het onderwijs. Hij adviseert bestuurders vanuit “de zijkant van het podium” om buiten de “waan van de dag” over de essentie van hun organisatie na te denken en hun focus te bepalen. Daarnaast is Nelis oprichter van Youngworks, dat onderzoekt wat jongeren beweegt en hoe deze groep tot bewegen te krijgen.

📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz, NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer.


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.