Hoe Marokkaanse straatbendes over een stadsdeel heerst; Gert Jan Geling en Paul Anderson Toussaint

Een terugblik;
Negen jaar geleden publiceerde Paul Anderson Toussaint zijn boek ‘Seriecrimineel of Staatssecretaris’ naar aanleiding van het vele nieuws over het stadsdeel Slotervaart waar criminaliteit, wangedrag, agressie, intimidatie en doodsbedreigingen van voornamelijk Marokkaanse bendes het stadsdeel ontwrichtte. De toenmalige nieuwe stadsdeelvoorzitter Achmed Marcouch wilde daar verandering in brengen………
Paul Andersson Toussaint werkt sinds vijftien jaar als freelancejournalist. Hij was acht jaar lang een van de vaste freelancemedewerkers van M, het magazine van nrc Handelsblad.
⚙️Deze aflevering is geadopteerd door designbureau MEGAVOLT, Amsterdam

We besloten bij de geboorte van Café Weltschmerz non-profit te zijn en dat willen we ook blijven. Wij willen onafhankelijk zijn van de overheidssubsidie’s en sponsoring, van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd onze content wel voor iedereen beschikbaar houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen wij jullie hulp met een regelmatig klein of een eenmalig substantieel bedrag. Grotere bedragen kunnen via een ANBI-regeling. Met jullie bijdrage kunnen we Café Weltschmerz in de lucht houden, om in deze bizarre tijden vol desinformatie, tegenspraak blijvend te faciliteren.
Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.