Hoe nu verder? – Ferdinand van der Neut en Sander Compagner

Ferdinand van der Neut in gesprek met Sander Compagner.In dit gesprek wordt Sander door Ferdinand bevraagd over zijn rol in de bewustwording van Nederland en binnen het nieuwe medialandschap. Sander is oprichter en uitgever van De Andere Krant die sinds vorig jaar wekelijks verschijnt. Daarnaast is hij medeoprichter van de Vereniging van Vrije Journalisten en één van de initiatiefnemers van megakrant ‘Hoe nu verder’.

Ferdinand, uitgever en hoofdredacteur van het tijdboek LuMens, stelt Sander reflecterende vragen over zijn doen en laten. Wat zijn de inzichten na zo’n 4 jaar ‘activisme’, en hoe ziet Sander de toekomst?

Over de megakrant:
De ‘Hoe Nu Verder’ krant is een initiatief van een groep bezorgde Nederlanders, die in samenwerking met de Vereniging van Vrije Journalisten en de onafhankelijke media het initiatief hebben genomen om voor iedere inwoner van Nederland een gratis krant uit te brengen. Het doel is om zoveel mogelijk mensen te informeren en om het maatschappelijke debat op gang te brengen over thema’s en onderwerpen die ons – in het bijzonder in deze tijd – allemaal aangaan. Denk daarbij aan onderwerpen zoals democratie, grondrechten, economie, gezondheid en media.

Het streven is om de Hoe Nu Verder krant in een oplage van 5,9 miljoen vanaf 7 maart a.s. op ieder adres in Nederland te bezorgen.

Wil je ook doneren, klik dan op: https://hoenuverder.org/ of direct op https://doneren.hoenuverder.org/

Visie voor een nieuwe wereld: https://www.tijdboeklumens.nl/

Aanmelding lidmaatschap VVJ: https://vrijejournalisten.nl/

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.