Hoe Rusland de NAVO Waarschuwt; Stan van Houcke en Kees van der Pijl

Putin sprak zijn zorgen uit over de relatie met Amerika en gaf daarbij aan dat de 4 nieuwe wapensystemen de internationale machtsverhouding drastisch verandert hebben. Het Westen moet nu gaan luisteren. Over de ernst van een waarschuwing! De toespraak van Putin geanalyseerd door Kees van der Pijl, emeritus hoogleraar Internationale verhoudingen aan de universiteit van Sussex.
 

De technische vooruitgang schud niet alleen de wereldorde door elkaar, maar het bied tevens de strategen de noodzaak de condities voor oorlog te heroverwegen. De nieuwe wapensystemen die de Russen beschikbaar hebben maken het raketschild van de NAVO volkomen nutteloos.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.