Ideologische porno in het Westen; Dennis Honing en Carel Brendel

Over de ideologische conflicten en de mechanisme’s die de islamitisering in het Westen in de hand werkt.
Carel Brendel is een gepensioneerd journalist die zeer actief is op de sociale media. Hij toont zich als een bijzonder goed gedocumenteerde criticus van de islamisering in Nederland.
Brendel werkte voor zijn pensionering bij het AD. Hij schreef uit ergernis over de opstelling van progressief Nederland tegenover intolerante uitingen van de islam, het boek “Het verraad van links” (2007). Het boek behandelt de verhouding tussen socialisme en godsdienst in Nederland van de tijd van predikant Domela Nieuwenhuis tot aan 2008. Uit onvrede over de geringe aandacht voor het boek, startte Brendel vervolgens een weblog met dezelfde naam.

We besloten bij de geboorte van Café Weltschmerz non-profit te zijn en dat willen we ook blijven. Wij willen onafhankelijk zijn van de overheidssubsidie’s en sponsoring, van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd onze content wel voor iedereen beschikbaar houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen wij jullie hulp met een regelmatig klein of een eenmalig substantieel bedrag. Grotere bedragen kunnen via een ANBI-regeling. Met jullie bijdrage kunnen we Café Weltschmerz in de lucht houden, om in deze bizarre tijden vol desinformatie, tegenspraak blijvend te faciliteren.
Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13.


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.