Iedereen moet hetzelfde worden; Column Dennis Honing

Het huidige debat rond feminisme neemt – evenals debatten rondom racisme – hysterische vormen aan. Voor feiten maar ook humor geen plaats. Fluwelen handschoenen zouden duiden op respect voor vrouwen en minderheden. Dennis ziet dat als paternalisme en bovendien een sluipende bedreiging voor de vrijheid van meningsuiting. Daarom gaat hij vol gas in deze monoloog. Omdat het kan. Vier de vrijheid van meningsuiting. Want als er iets blijven moet emanciperen in deze ijzige tijden van eisen, is het de vrijheid van meningsuiting wel.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.