‘Ik ben een wereldverbeteraar derde klasse’: Pim van Galen en Mickey Huibregtsen

Mickey Huibregtsen, voorheen bestuursvoorzitter MacKenzie, tegenwoordig o.a. de oprichter en voorzitter van De Publieke Zaak. Een vereniging die een platform biedt gericht op de herinrichting van de Nederlandse samenleving. Samenwerking, is daarbij het adagium. Pim van Galen interviewt Huibregtsen over zijn laatste boek ‘Meer Wij’.
‘Meer Wij’ is de titel van een bundel over samenwerken in de 21e eeuw, met artikelen van diverse Nederlandse denkers en doeners om de desintegratie in het land te keren.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.