Ik zie het – John Burgemeester

Supermarkt, slager, bakker, winkel: alles is overbodig. 1 druk op de knop vanuit je luie stoel, en de bezorger doet de rest. De horeca trekt ook al de stekker eruit door de hoge energierekening. Gevolg: MKB = einde oefening. Werken doen we graag thuis, nadat we er tijdens de lockdown aan gewend zijn geraakt. Beetje bij beetje worden we opgehokt vee. Is dat niet precies wat ‘ze’ willen? Voor John is er maar 1 manier op hier mee om te gaan: laat die boel nou maar eens knallen, laat de chaos maar komen!

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.