Ik zit hier best – Column Ad Nuis

Deze column beschrijft verschillende situaties en gedachten van uw columnist Ad Nuis. Ad spreekt over politiek, het World Economic Forum (WEF) en D66, waar hij uiteraard kritisch over is. Hij neemt u mee in zijn buurt en tijdens zijn dagelijkse activiteiten. Ad merkt een nieuwe buurman op die elke ochtend buiten zit zonder iets te doen. Hij vraagt zich af of deze persoon nuttig is voor de maatschappij en betreurt degenen die denken te weten wat goed is voor anderen. Ad deelt zijn ontmoetingen met verschillende mensen, waaronder een overspannen man, een Vietnamese loempia verkoper en een kale man die zijn zorgen uit over digitaal geld en vaccinaties. Hij stelt ook vragen over de echtheid van een prijswinnende World Press foto en uit zijn bezorgdheid over propaganda en de beperking van vrije meningsuiting. De columnist ontvangt informatie van informanten en discussieert over complottheorieën met zijn vriend Paultje. Hij eindigt met een ontmoeting met een gepensioneerde legermajoor en gaat naar zijn Turkse slagerij.-

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.