Impeachment van Trump is in volle gang; Laszlo Maracz en Karel van Wolferen

Onze gesprekken worden opgenomen in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie of adopteer voor 100,00 euro een aflevering en kom met je naam in de leader: NL23 TRIO 0390 4379 13

We kunnen zien hoe een kleine machtige en manipulerende groep een afzettingsprocedure op gang brengt, waaruit blijkt dat Amerika geen democratie is!


Als het over Trump gaat kun je veel tegengestelde dingen beweren. Wat hij nu met zijn interventies in het Midden-Oosten laat zien is dat het afgelopen moet zijn met de jihadi’s. Er toont zich een verandering van het beleid. Er wordt niet meer gesproken over regime change, maar frontaal wordt de aanval gekozen tegen het terreur. Trump negeert daarbij de belangen van de Amerikaanse wapenindustrie.
Een ander aspect is hoe de Amerikaanse mainstream media volop in beweging is naar een impeachment . De media vindt blijkbaar ook dat Trump weg moet. Ongetwijfeld zal hij daarom worden aangeklaagd. Zelfs de kritische media, die eerder achter hem stonden vinden nu ook dat hij weg moet. Hier wordt gedemonstreerd dat niet het volk kiest wie haar president is, maar de macht instituties als de FBI, CIA en andere belangengroepen als de Neocons, die we steeds vaker de Deep State noemen. Samen met de media bepalen zij in hoeverre een president afwijkend beleid mag voeren en bij gebleken ongeschiktheid wordt hij afgezet. We kunnen voor het eerst in de geschiedenis zien hoe een kleine manipulerende machtige groep een afzettingsprocedure op gang brengt, waaruit blijkt dat Amerika geen democratie is!

 


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.