INN | Hoofdstuk 29 | Ownership

In deze aflevering van de Straight-Line Podcast spreken Johan en Mandy van der Put over hoofdstuk 29 van het boek Inner Stance: Ownership.Eigenaarschap is de sleutel, het fundament waarop dromen werkelijkheid worden. Het onderscheid tussen hoop en realisatie ligt in de acties die we uitvoeren, niet in de kennis die we verzamelen of de woorden die we spreken. In dit proces van transformatie is elk moment een keuze: tussen stilstaan bij wat zou kunnen zijn en stappen zetten naar wat zal zijn. Wat we kiezen om te bezitten – onze acties, onze verantwoordelijkheden, onze besluiten – vormt de essentie van ons bestaan en de wereld om ons heen.

Bekijk het YouTube kanaal van Straight-Line Leadership Int.: https://www.youtube.com/@straightlineleadership

Straight Line Leadership


Deze aflevering van de “Straight-Line Podcast” is geproduceerd door Straight-Line Leadership Int. en gaat over het belang van eigen kracht en ownership. In een wereld vol regels en volgers is het cruciaal om je eigen leven te leiden. Luister en laat je inspireren om de controle over je eigen pad te nemen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.