IRAN-ISRAEL CONFLICT: DE VERZWEGEN GENOCIDE!

Duik met ons mee in de diepte van het Iran-Israël conflict, waar we onderzoeken wat de media vaak niet belicht. Deze video biedt een kritische blik op de langdurige spanningen en de complexe factoren die bijdragen aan de voortdurende strijd tussen deze twee landen. We belichten de ernstige humanitaire kwesties en geopolitieke spelletjes die het dagelijks leven van velen beïnvloeden. Abonneer je op ons kanaal voor meer inzichtelijke content en blijf geïnformeerd over wereldwijde kwesties.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.