Is de overheid nog te controleren?; Teun Gautier en Ancilla van de Leest

“Je moet er niet vanuit gaan dat de overheid te vertrouwen valt.”


Ancilla van de leest is lijsttrekker van de Piratenpartij en specialiste op het gebied van privacyrechten.
“Als je lang binnen de macht verkeerd krijg je op den duur geen oprechte feedback meer van wat er gebeurd in de samenleving. Je moet dus niet te lang op die plek zitten en bovendien moet wat jij doet inzichtelijk zijn. Wij betalen de overheid om dingen voor ons te regelen. Dan is het geen absurde eis om geïnformeerd te worden wat met het belastinggeld gebeurd. Van de Leest gelooft niet dat de overheid haar zaakjes goed op orde heeft. Dat is kenmerkend voor haar inzet de afgelopen jaren bij o.a. Bits of Freedom, als interviewer bij Café Weltschmerz en nu bij de Piratenpartij.

Doneer CAFÉ WELTSCHMERZ we hebben uw hulp echt nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.