Is Nederland een crimineel Walhalla?; Boris van de Ven en Wouter Laumans

De straffen zijn zo laag, dat we daarmee o.a. een ideaal vestigingsklimaat voor criminelen hebben gemaakt.

boevencriminelenpolitiediefaanhouding1

Wouter Laumans is misdaad verslaggever bij de Telegraaf en co-schrijver van het boek “de Mocro Maffia”. (Alle hoofdpersonen uit het boek zijn inmiddels dood, op de vlucht of in de gevangenis.)
In het het gesprek met Boris van de Ven wordt de Nederlandse situatie in kaart gebracht. Is Nederland een narcostaat, hoe zit het met de etnische misdaadsyndicaten en is Nederland inmiddels een internationaal crimineel Walhalla? Is de helft van Nederland niet aan het bijklussen in de Wiet? De omstandigheden in ons land zijn met elkaar een perfecte infrastructuur voor drugshandel: We hebben de grootste haven ter wereld, we spreken goed Engels, lage gevangenisstraffen en mild fiscaal beleid voor b.v.’s. Of zijn we het criminele opleidingscentrum van de wereld en wat betekend dit voor de toekomst?
Verder gaat het gesprek over de werkwijze van de misdaadjournalistiek, de liquidatiegolf, de aantrekkingskracht en verheerlijking van criminele van de criminele wereld, de werkwijze van de CIA en schaduwoorlogen.

Doneer Café Weltschmerz, we hebben uw steun hard nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13 (Disclaimer: Wij betalen over uw gift in Nederland belasting)

 


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.