It’s all in the data, stupid! – Denise Pellinkhof en Ken van Ierlant (deel 2)

 

Meer weten over de Snowden Phone? Klik op de onderstaande link:
https://android-privacy.com/nl/snowden-smartphone/ 

In de tweede video in deze reeks staan wij stil bij de financiële aspecten van digitale transformatie. Het doel is tenslotte om waarde te creëren. Maar als je het niet goed toepast, zorgt het eerder voor waarde destructie. Daar waar IT voorheen een aanjager was van de digitale transformatie, is het nu een hinderpaal. Bedrijven zitten tot over hun oren in IT legacy. Zij hebben deze IT legacy nog steeds op de balans staan of geoutsourced naar IT-dienstverleners en dit beslaat vaak het jaarlijkse budget. Dit wordt vaak doorberekend aan de consument. Maar laat de consument nu net de digitale transformatie sneller omarmen en intuïtiever, duurzamer en goedkoper willen. Monopolisten zien massaal klanten verdwijnen. Als ze nu niet het lef hebben om opnieuw te beginnen en van applicatie-gedreven data centrisch te werken, gaan ze het niet redden. Wat gaat er mis en wat is er NU nodig?

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.