It’s all in the data, stupid! – Denise Pellinkhof en Ken van Ierlant (deel 3)

In de derde video in de reeks over digitale transformatie hebben we het over wet- en regelgeving. De AVG en GDPR zijn drivers voor digitale transformatie. Het mooie is dat wet- en regelgeving dus voorsorteert op data centrisme. Alleen neemt het grootste deel van de organisaties compliance nog te weinig serieus. Dat heeft te maken met luiheid (door de rol van de overheid) en onwetendheid. Maar als bedrijven hier niet heel snel serieus mee aan de slag gaan, hangt ze een donkere wolk boven het hoofd. Wat moeten ze weten en wat is er nodig?

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.