Janet Ossebaard: “Zij zijn satanisch en gaan over lijken!” – Duncan, Janet Ossebaard & Cyntha Koeter

Wil jij Next steunen bij hun missie en reis door Europa, dan kan dat door een donatie achter te laten via: https://whydonate.nl/fundraising/steun-mediaplatform-next/nlNEXT YouTube kanaal: https://bit.ly/3uhjtBW

NEXT Telegram: https://t.me/team_NEXT

NEXT Instagram: https://www.instagram.com/teamnexxt/

Hun eerste documentaire-reeks haalde vele miljoenen views: The Fall of the Cabal. Janet Ossebaard en Cyntha Koeter hebben de afgelopen jaren voor veel opschudding gezorgd met hun spraakmakende documentaires. Ze hebben zich het afgelopen jaar op de achtergrond gehouden, maar zijn nu voor één keer terug bij NEXT.

Duncan Robles bespreekt met Janet en Cyntha de huidige wereldsituatie. Hoe staan we er voor? Kunnen we optimistisch zijn over de weerstand die het volk momenteel biedt tegen het regime? Wat weten we vandaag de dag over de inhoud van de injecties?

En de belangrijkste vraag: wat is er gebeurd met Donald Trump? Denkt Janet dat Trump nog terug komt op het strijdtoneel en wat is haar visie momenteel over Q?

Je ziet het in deze aflevering van NEXT.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.