Juridisch Weekjournaal – Jeroen Pols en Willem Engel

Jeroen en Willem nemen de zaak van 9 maart jl. door die ging over het demonstratieverbod in primaire zin. In ruimere zin ging de rechtszaak echter over het demonstratierecht.

De veiligheidsregio heeft geen verweer gevoerd, al hebben zij wel toegegeven dat Viruswaarheid ontvankelijk is en schade heeft geleden. Het bewijs dat 1,5m effect heeft in strijd met het Coronavirus, is niet geleverd. Hetzelfde geldt voor bewijs dat enige andere opgelegde restricties effectief zijn. Het verhaal raakte kant noch wal, ondanks dat de rechter wanhopig probeerde de tegenpartij argumenten aan te dragen.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.