Kees de Lange interviewt Fred Udo; “De energiebelasting is asociaal!”

Dit is deel twee over het Energieakkoord. Vorige aflevering over de werkelijkheid van windenergie, deze keer over de kosten voor de burger van de energiebelastingen en de efficiency en bijdrage van zonnepanelen aan het energieverbruik. Verder nog; wat mogen we van energielevering in de toekomst verwachten?
Zonnepanelen
Dr. Fred Udo is gepromoveerd in de kernfysica aan de Universiteit van Amsterdam. Als senior onderzoeker heeft hij gewerkt aan grote experimenten opgesteld bij de versnellers van CERN in Genève. Verder is hij buitengewoon hoogleraar experimentele elementaire deeltjes fysica aan de Vrije Universiteit van Brussel. Na zijn pensionering heeft hij gewerkt aan kritische analyses van windenergie. Een overzicht van zijn werk is gepubliceerd in Europhysics News en te vinden via: http://www.clepair.net/europhysics201…
Op de website http://fredudo.home.xs4all.nl/Zwaaipa… staan veel publicaties over dit onderwerp. Over windenergie geeft hij lezingen, waaronder een in mei 2012 voor conservatieve leden van het Britse Lagerhuis en aansluitend voor de Engelse minister van Energie (DECC). Verder is hij 25 jaar zeezeiler geweest met 4 oceaanoversteken en 22 trips langs de Europese kusten.

Een donatie aan Café Weltschmerz is een aandeel in een andere toekomst. Ondersteun Café Weltschmerz!
NL23 TRIO 0390 4379 13


Podcast

Na Interview–2-1 Na Interview–2-2 Na Interview–2-3Na Interview–2-4 Na Interview–2-5 Na Interview–2-6 Na Interview–2-7 Na Interview–2-8 Na Interview–2-9 Na Interview–2-4 Na Interview–2-5 Na Interview–2-6 Na Interview–2-7 Na Interview–2-8 Na Interview–2-9

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.