Klaar zijn met het politiek correct denken over buitenlanders; Esther van Fenema en Joost Niemöller

 Nederlanders over immigranten; “Kwaad”, het nieuwe boek van Joost Niemöller over de “boze blanke man”

‘Een van de weinigen in intellectueel en journalistiek Nederland die wakker is, en het taboe niet mijdt.’ Dat was de kwalificatie waarmee Geert Wilders het boek Kwaad (uitgeverij Van Praag) donderdag 2 februari in het Kamergebouw in ontvangst nam uit handen van Joost Niemöller.
Niemöller sprak voor zijn boek met 31 mensen die ‘klaar’ zijn met het politiek correct denken over buitenlanders. Mensen die relatief veel last ervaren van de multiculturele samenleving en waarbij de politieke propaganda tot grote woede wekt. Een groep die volgens Niemöller door de msm grotendeels genegeerd wordt en als een kleine, laag geschoolde, rechtse, Wilders sympathiserende klasse wordt gedefinieerd. Niemöller laat met zijn boek een andere werkelijkheid zien.

Doneer CAFÉ WELTSCHMERZ we hebben uw hulp echt nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.