#Learntocode, media implosie in de US; Dennis Honing

Massa ontslagen bij de social justice warrior media outlets in Amerika. Ontslagen journalisten worden op Twitter om de oren geslagen met de leus “learn to code”. Dezelfde cynische zin die deze media outlets decennia geleden zo makkelijk voorhielden aan Amerikaanse burgers die verontwaardigd waren over het wegkapen van werkplaatsen door China en Mexico. Het boontje komt om zijn loontje. Ook Trump werd met fake news belaagd door deze media outlets. En ook hier, nogmaals, boontje komt om zijn loontje.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.