‘Liever pepperspray dan een gender neutrale wc’ – Esther van Fenema met Lennard van Mil

“Ik ben het helemaal zat dat homo’s vandaag de dag nog steeds helemaal in elkaar gemept worden. En dat er gewoon niks gebeurd. Iedere keer zie je linkse politici hand in hand lopen, we vinden het allemaal zo erg. Maar niemand durft het echte probleem te benoemen.”
Lennard van Mil is student Bestuurskunde, voorzitter Leefbaar Rotterdam en oprichter van Dutch Gayservatives. Ook wel bekend als ‘the Dutch Milo’, zorgt zijn controversie voor veel ophef en misvatting “Dat de homo-gemeenschap in elk geval een keer wakker wordt.”
Met Esther van Fenema spreekt van Mil over te nemen maatregelen voor het probleem van de multiculturele samenleving, de slechte vertegenwoordiging door COC van de LGBT-community, de achterliggende reden van de + achter LGBTQ.
 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.