Lockdown beleid moet heel snel om: Ramon Bril Jan Latten Paul de Beer Maurice de Hond

Rutte moet het beleid nu omgooien!
Ramon Bril in gesprek met de Hond, de Beer en Latten
Opinie-onderzoeker Maurice de Hond vindt dat we naar buiten moeten in plaats van ons in huis op te sluiten.
Uit recent Amerikaans en Chinees onderzoek blijkt volgens hem dat verreweg de meeste besmettingen binnen (thuis, kerk, ov) plaatsvinden.
“Kerkdiensten binnen vormden in Nederland een brandhaard van besmettingen. En de City Pier City loop op 8 maart in Den Haag? 45000 mensen opeengepakt in de buitenlucht: nul besmettingen”.
De Hond en zijn gesprekspartners Paul de Beer (econoom UvA) en Jan Latten (vm demograaf CBS) vinden dat het beleid faalt en dat de overheid zich blind staart op het RIVM. Om de economie niet verder te ontwrichten willen ze onmiddelijk iedereen onder de zestig jaar weer aan het werk zetten.
Dan komt er zoveel geld vrij dat daarvan de ouderen makkelijk beter beschermd kunnen worden.
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.