Luister Vrij Bij Mij – Peter Toonen met Olaf Weller en Roger Spees

Ondernemer Olaf Weller en pianist Roger Spees vertellen Peter Toonen over hun nieuwste initiatief ‘Luister Vrij Bij Mij’.

Nog voordat de mondkapjes verplicht werden startte Olaf het initiatief ‘Adem Vrij Bij Mij’, een marktplaats voor mensen die vrij willen ademen. Niet veel later werd dit opgevolgd door Keuze Vrij Bij Mij, een platvorm dat bedrijven en mensen bij elkaar brengt – zonder onderscheid én voor een open en vrije samenleving.

In navolging van deze twee succesvolle initiatieven is er sinds kort de website Luister Vrij Bij Mij. Op Luister Vrij Bij Mij vind je optredens waar je ook zonder QR-code kunt genieten van muzikanten, cabaretiers, schrijvers en andere artiesten. Je treft er alles aan wat met luisteren te maken heeft. De optredens worden binnen de huiselijke sfeer of op privé locaties gegeven. Ze zijn dus voor iedereen toegankelijk. Luister Vrij Bij Mij zorgt voor een zo groot mogelijk aanbod en matcht de juiste artiesten. Zo kan straks iedereen in zijn eigen buurt genieten van een uitgebreid muzikaal en cultureel aanbod.

Ben je artiest of heb je een huiskamer, meld je aan bij: www.luistervrijbijmij.nl

Kijk ook eerdere uitzendingen met Olaf Weller over Keuze Vrij Bij Mij:

https://www.youtube.com/watch?v=1gvDos2htP8
https://www.youtube.com/watch?v=YTx90ZKb6PU

www.keuzevrijbijmij.nl

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.