Marathongesprek over het 2e machinetijdperk; Adjiedj Bakas en Yuri van Geest

Een marathon aflevering tussen twee toekomstdenkers. Adjiedj Bakas is een Trendwatcher gericht op maatschappelijke ontwikkelingen, internationaal gerelateerd.
Yuri van Geest is futuroloog gericht op Singularity en exponentiële organisaties.
02:08 De wereld – Een overzicht over de geopolitieke ontwikkelingen, de polarisatie tussen wereldgemeenschappen en de toekomstige verhoudingen van de grootmachten.
35:12 De problemen van Nederland – Waar staat Nederland op dit moment, economisch en technologisch?
1:02:35 De oplossingen voor Nederland – hoe kan Nederland zich toekomstbestendig doorontwikkelen in het tweede machinetijdperk?
1:35:02 De persoonlijke afronding – Bakas kreeg in 2017 een hersenbloeding en heeft zich wonderwel hersteld.
TRIGGER WARNING; Dit gesprek kan politiek, of maatschappelijk incorrecte inhoud bevatten dat onbedoeld angst, onzekerheid of woede oproepen. Wij beroepen ons op de bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en hygiënische democratische processen.

We besloten bij de geboorte van Café Weltschmerz non-profit te zijn en dat willen we ook blijven. Wij willen onafhankelijk zijn van de overheidssubsidie’s en sponsoring, van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd onze content wel voor iedereen beschikbaar houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen wij jullie hulp met een regelmatig klein of een eenmalig substantieel bedrag. Grotere bedragen kunnen via een ANBI-regeling. Met jullie bijdrage kunnen we Café Weltschmerz in de lucht houden, om in deze bizarre tijden vol desinformatie, tegenspraak blijvend te faciliteren.
Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13.


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.