Mark Rutte en de affaires binnen de VVD; Ruben Munsterman en Eric Smit

Onze gesprekken zijn vertegenwoordigd in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13

“Het wordt tijd dat de VVD haar roots weer gaat opgraven, want het loopt zo de spuigaten uit! Je ziet zo’n figuur als Keizer die met een verlengde Mercedes het Binnenhof komt oprijden, maar tegelijk wel een bedrijf heeft leeggeplunderd.”


Sinds Mark Rutte in 2007 het leiderschap van de VVD heeft overgenomen hebben er volgens de PI index 22 ernstige affaires plaatsgevonden. Een explosie in vergelijking met de jaren van voor Rutte. Bij de PvdA waren het over diezelfde periode 5, bij het CDA en D66 3 en bij de PVV slechts 1. Wat is er toch mis met de VVD?
In dit gesprek tussen Eric Smit van Folow the Money en Ruben Munsterman van Businesss Insider wordt aan de hand van het geval Keizer een blik geworpen op de integriteit binnen de VVD. Wat is er toch mis binnen de partij en bestaat er een causaal verband tussen de toename van slecht gedrag en economische delicten en het leiderschap van Rutte? Opmerkelijk zijn steeds weer die oliedomme, ontkennende en ongefundeerde reacties van de top binnen die partij!

 


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.