Millennials in opmars: Geert Dales en Stephan Meijer

Dit gesprek met Stephan Meijer met Geert Dales is een aflevering uit zijn serie met millennials. Deze opkomende generatie gaat voor het eerst in de geschiedenis een onzekere, mindere toekomst tegemoet! Hoe kijken deze jongeren aan tegen maatschappelijke resultaten van de babyboomers en zien zij hun eigen perspectieven? En wat hebben hun ouders geboden waar ze mee verder kunnen?
Stephan Meijer is 20 jaar en in een streng religieus gemeenschap opgegroeid in de landelijke periferie van Alkmaar. Sinds zijn 9e jaar leerde hij zichzelf software programmeren. Vanaf zijn 15e jaar begon hij zijn kwaliteiten aan organisaties als zelfstandige software ontwikkelaar aan te bieden. Inmiddels is hij met zijn softwarebedrijf gevestigd in Amsterdam. Stephan vertelt over zijn persoonlijke ontwikkeling waarin homoseksualiteit en het loskomen uit zijn zwaar religieuze omgeving een belangrijke rol speelt.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer.
Geboren in een periode van voorspoed en weergaloze luxe worden de jongeren in een razendsnel veranderende wereld vol onzekerheden gedropt. Studieschuld, beperkte aansluiting tussen studie en arbeid, kleine baantjes, onbetaalbare huisvesting en de onmogelijkheid tot evenwichtige gezinsvorming, maken het lastig om een toekomst uit te stippelen. Maar hoe denken zij daar zelf mee om te gaan en hoe straks de samenleving vorm te gaan geven?


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.