Minister persoonlijk betrokken bij zaak Engel – Het Weekjournaal

In het weekoverzicht van deze week gaat het over de binnenlandse politiek, internationale politiek, Agenda 2030 en vooral het stagneren daarvan.

De stagnatie zien we terug in rechtszaken, mandaten en regels die worden teruggetrokken en boetes die worden terugbetaald.

Ook gaan Willem en Jeroen in op specifieke rechtszaken: onder andere de wrakingskamer van Dorien haar zaak.

Het bommetje van de week: de WOB stukken in de zaak OM vs Engel. Daaruit blijkt dat minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yeşilgöz er persoonlijk bij betrokken is, en ook de NCTV de nodige bemoeienissen heeft met de zaak.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.