Nederland gaat op de schop – De Andere Tafel S1 #9

In de negende aflevering van De Andere Tafel ontvangt vaste presentator Pieter Stuurman journaliste van De Andere Krant Elze van Hamelen en uitgever van de krant, Sander Compagner.Onderwerp van het gesprek is de ‘grote verbouwing van Nederland’ die momenteel gaande is maar waarover, ondanks de verstrekkende gevolgen, geen enkel debat wordt gevoerd. Besproken wordt waar de plannen vandaan komen, welke impact het op het Nederlandse landschap heeft en hoe Nederlanders hun leefomgeving kunnen beschermen.

Meer informatie over de verbouwing van Nederland: https://deanderekrant.nl/nieuws/let-op-nederland-gaat-op-de-schop-2023-11-10

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.