Nieuw initiatief binnen café Weltschmerz; Harry Starren interviewt Max von Kreyfelt

Onze gesprekken zijn vertegenwoordigd in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13

Binnen Café Weltschmerz staat een professionaliseringsslag voor de deur. Terwijl wij in onze huidige studio in een zwarte omgeving (met tegenlicht) de systeemfouten succesvol inzichtelijk maken, willen we nu graag een stap verder gaan en ideeën ontwikkelen voor de toekomst.
De Sint Jacobus kerk in Utrecht werd in 2006 onder architectuur verbouwd tot loft en staat hiervoor tot onze beschikking.
In dit gesprek een kijkje in de keuken.


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.