Nine Star Ki als wegwijzer – Peter Toonen & Nina Elshof

Nina Elshof (1961, Brummen) is afgestudeerd als binnenhuisadviseur en sinds 1995 professioneel werkzaam met Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki. Ze is founding director en hoofddocent van de Nine Star Ki & Feng Shui Academie en auteur van drie boeken waarvan ‘Huis & Ziel; de spirit van het opruimen’ haar meest recente werk is.

Nine Star Ki is in India ontstaan, naar China gemigreerd en vandaar uit is het verder gemigreerd naar Japan, waar het verder is verfijnd. Met dit systeem werkt Nina. De basis wordt gevormd door de 7 sterren van de Grote Beer, de poolster (Polaris) en Vega en er wordt gewerkt met de 5 elementen aarde, hout, water, vuur en metaal.

Het gaat over grote cycli die steeds terugkeren, 729 jaar geleden ontstond het idee dat de aarde om de zon draait en niet andersom. Het wereldbeeld kantelde. En op dit moment zitten we weer op een omslagpunt. Opnieuw is er sprake van een kanteling van het wereldbeeld. Dat wat als normaal werd beschouwd, verliest houvast. De duiding van deze tendensen met behulp van Nine Star Ki kunnen inzicht bieden in deze roerige tijd.

Nina kijkt bekijkt aan het einde van het jaar de verschuiving van de elementen binnen de bagua en interpreteert aan de hand daarvan de energetische tendensen voor het nieuwe jaar.

Zij spreekt met Peter over haar interpretatievoor 2020 en 2021 en licht een tipje van de sluier voor de energetische tendensen voor 2022.

Voor meer informatie over Nine Star Ki:

http://www.ninaelshof.com/

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.