NOT GUILTY! – Tafel van Feshtali S2 #7

In deze aflevering spreekt Shohreh Feshtali met jurist Jeroen Pols. Jeroen is een jurist die zich jarenlang heeft verzet tegen onrecht en onwettige praktijken van de overheid aan de kaak stelt. Hij werd jarenlang beschuldigd van belastingfraude door de overheid. Na 4 jaar aan rechtszaken en een slopend proces is hij uiteindelijk vrijgesproken. Het is uiteindelijk bevestigd: hij is niet schuldig!
Verder deelt Jeroen zijn visie over de huidige situatie in de wereld en wat zijn eigen plannen zijn. Hij geeft ook toelichting over de ontvangen donaties.

Link gesprek met Jeroen in “the Zi talk”

Veel kijkplezier!

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.